Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: از ویژگی‌های و افتخارات برخی از سیاستمداران در ایران این است که می‌توانند دشمن زیادی را برای کشور جذب کنند.

«حشمت الله فلاحت پیشه»، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی برنا در ارتباط با روند بررسی طرح خروج ایران از NPTگفت: اینکه چه کسی از اعضای کمیسیون امنیت ملی این طرح را امضا کرده؟ اطلاعی ندارم اما این طرح را امضا نکردم و امضا هم نمی‌کنم، در کمیسیون هم که مطرح شود قطعا مخالف صحبت خواهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: از ویژگی‌های و افتخارات برخی از سیاستمداران در ایران این است که می‌توانند دشمن زیادی را برای کشور جذب کنند. طرح خروج از NPT از آن قبیل طرح‌هاست که دشمنان کشور را زیاد می‌کند و باید به چنین رفتارهایی در عالم سیاست شک کرد. کشوری به اسم جمهوری اسلامی ایران حدود 3 دهه بر بنیاد حقوقی NPT، کل مواضع  و رفتارهای سیاسی و فنی‌اش شکل گرفته و به یک باره در قالب یک طرح برخی سعی می‌کنند این بنیاد را از زیر پای کشور، خارج کنند، به معنای خالی کردن بنیاد حقوقی جمهوری اسلامی ایران در موضوع هسته‌ای است.

فلاحت پیشه گفت: 30 سال است در قالب NPT همه بازرسی‌ها را پذیرفتیم، بالاترین بازرسی‌های هسته‌ای در طول تاریخ از کشور ایران صورت گرفته و با افتخار هم ایران پاک‌ترین کشور بوده و تنها کشور عضو باشگاه، کشورهای دارای غنی‌سازی هستیم که بدون تخلف به این مرحله رسیدیم. ایران قابلیت‌های مختلف در حوزه هسته‌ای دارد که می‌تواند به فناوری‌های هسته‌ای در حوزه‌های مختلف برسد، در چنین شرایطی طرح موضوع خروج از NPT معنایش این است که ایران بلافاصله ذیل فصل هفتم و هشتم ملل متحد می‌رود، یعنی همان مکانیسم ماشه‌ای که آمریکایی‌ها سعی می‌کنند، اروپا را تحت فشار قرار بدهند، را فعال می‌کند.

او در ارتباط با عواقب خروج ایران ازNPT گفت: با خروج از NPT عملا مکانیسم ماشه علیه ایران آن‌هم توسط برخی از ایرانیان فعال می‌شود، به همین دلیل این کار را خیلی مشکوک می‌دانم. در قالب NPT می‌توانیم به قابلیت فناوری هسته‌ای برسیم، وکلای ما می‌توانند از NPT استفاده کنند و کل برنامه هسته‌ای کشور را تثبیت و توجیه و مشروع‌سازی کنند، کاری که تاکنون صورت گرفته است.

نماینده مردم  اسلام‌آباد غرب گفت: خروج از NPT یعنی عزم کشور برای انجام یک‌سری تخلفات هسته‌ای جزم شود که معنایش افتادن در مسیر کره شمالی و مسیر کشورهای دیگری است که به این فناوری و به سمت بمب هسته‌ای رسیدند، در صورتی که در کشور برای بمب هسته‌ای، منع فقهی داریم. معتقدم این طرحی است که شاید، برخی افراد ناخودآگاه در مسیری گام برمی‌دارند که دشمنان جمهوری اسلامی آن را به معنای فعال کردن مکانیسم ماشه علیه ملت ایران توسط بخشی از سیاست‌مداران ایرانی، قلمداد کنند.

او در صورت رای آوردن این طرح در مجلس دهم گفت: وقتی هیئت رئیسه این طرح را در جریان تعطیلی به کمیسیون ارجاع داده معنایش این است که این طرح به مجلس دهم نمی‌رسد. فقط طرح‌های دوفوریتی با توجه به عمر باقی‌مانده از مجلس و در دستور بودن بودجه 99 قابلیت پیگیری در این مجلس را دارند. حتی اگر طرح یک فوریتی هم باشد با توجه به عمر محدود مجلس، دیگر یک فوریتی هم به بررسی نمی‌رسد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی بیان کرد: بنابراین طراحان هم می‌دانند طرح‌خروج از NPT شعاری است، البته شعارهایی که به ضرر مملکت تمام می‌شود و به افتخارات کسانی اضافه می‌شود که مهم‌ترین افتخار زندگی‌شان افزایش دشمنی‌ها علیه ملت ایران بوده است. هیچ کشوری در دنیا به اندازه ایران دشمن ندارد. این طرح هیچ وقت عمرش به قانون‌گذاری نمی‌رسد مگر اینکه این را تبدیل به دو یا سه فوریت کنند که مجلس به دو یا سه فوریت و حتی به یک فوریت، چنین طرحی رأی نمی‌دهد. در کمال تأسف عرض می‌کنم مملکت ما بیش از آنکه به خاطر رفتارهای سیاست خارجی‌اش هزینه دهد به خاطر شعارهای اشتباهی، هزینه می‌دهد. مطرح کردن و رسانه‌ای شدن این طرح به اندازه کافی به سیاست خارجی و هسته‌ای و سیاست داخلی کشور آسیب رسانده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مکانیسم ماشه عضو کمیسیون امنیت ملی جمهوری اسلامی افتخارات برخی مکانیسم ماشه سیاست خارجی خروج از NPT طرح خروج یک فوریت هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در توضیح جزئیات این خبر گفت: از آنجائیکه تعرفه معاینه فنی توسط دولت تعیین می شود و افزایش آن متناسب با نرخ تورم و رشد هزینه های جاری مراکز نیست در چند سال اخیر این مسئله موجب زیان انباشته شرکت و شمولیت ماده 141 قانون تجارت شده است. با توجه به اینکه در مجامع سالانه به خروج این مجموعه از شمول ماده 141 به عنوان یکی از تکالیف تاکید گردیده بود، لذا خوشبختانه با تلاش و پیگیری های ستاد و مجموعه اقدامات صورت پذیرفته در چندماه اخیر این شرکت از شمول ماده 141 قانون تجارت خارج شد.

میرزایی قمی با اشاره به اینکه ستاد معاینه فنی به عنوان یکی از شرکتهای پیشتاز در شهرداری در بحث خروج از شمول ماده 141 است اظهار داشت: در بحث جبران زیان های انباشته و ایجاد درآمدهای جدید در چندماه اخیر اقدامات خوبی انجام شده است. افزایش مراجعات و جذب خودروهای پلاک تهران به مراکز پایتخت، استفاده از راهکارهای ایجابی برای تشویق و ترغیب خودروها به استفاده از معاینه فنی برتر تهران نظیر اعمال تخفیف عوارض تردد در محدوده های ترافیکی شهر تهران برای وسایل نقلیه دارای معاینه فنی از مراکز پایتخت، شناسایی درآمدهای پایدار در مراکز معاینه فنی در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمت رسانی به شهروندان، افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی به بخش خصوصی جهت بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت پذیرش، ایجاد ظرفیت های جدید تبلیغات در مراکز، افزایش بهره وری خطوط معاینه فنی از طریق نوسازی و اورهال تجهیزات و دستگاه های مربوطه، فروش دارایی های راکد و مازاد(مستهلک)و تجدید ارزیابی دارایی ها تنها بخشی از اقداماتی بوده که در این راستا انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید به لزوم اصلاح سالانه تعرفه معاینه فنی متناسب با رشد هزینه ها و نرخ تورم تصریح کرد: راهکار اساسی جهت جلوگیری از ضرر و زیان مراکز معاینه فنی اصلاح نرخ معاینه فنی بوده و در همین راستا پیشنهاد ستاد معاینه فنی براساس برآورد هزینه های مربوطه به وزارت کشور اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: با عملیات وعده صادق، سایه جنگ از کشور برداشته شد/ عده‌ای فکر می‌کردند با موشک می‌شود معامله کرد/ همه باید به قانون حجاب پایبند باشند/ دشمن به دنبال حیازدایی از جامعه است
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد